Osho Zen Tarot Terugkomdagen 15 oktober, 21 en 28 oktober ’17


Osho Zen Tarot  Legpatroon uitwisselen

Tijdens de ‘Osho Zen Tarot Terugkomdagen’ op 15, 21 en 28 oktober worden er thuis legpatronen voorbereid door de deelnemers, namelijk ‘Het Keltisch Kruis’  en ‘De Piramide’ in Groningen en ‘Het Keltisch Kruis’ in Den Haag. De patronen worden in tot A5 vergrote kaarten op het magneetbord vastgelegd.

Vervolgens wordt het grondig besproken. Ook de andere deelnemers werpen hun licht op de interpretatie van het legpatroon.

Osho Zen Tarot Terugkomdagen op 15, 21 en 28 oktober ’17

De eerstvolgende Terugkomdag is in Den Haag op Zondag 15 oktober, 13.00 – 16.30 uur en op de Zaterdagen 21 oktober en 28 oktober, 13.00 -17.00 uur. Het is een waar Opfrissen en Osho Zen Tarot Terugkomdag 13 augustusuitbreiden van je Osho Zen Tarot mogelijkheden.
Houd je inzichten en vaardigheden up to date! Thuis een patroon uit het boek Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarotvoorbereiden en tijdens de workshop bespreken. Deze keer het inspirerende legpatroon: “het Keltisch Kruis”.


Over Donna-admin

Psycholoog vanuit westerse scholing. Ontdekking van de 'Psychologie van de Boeddha's' onder inspiratie van de verlichte meester Osho. Meditatie is voor mij een must voor iedereen die wil groeien in bewustzijn. Het is de basis van mijn eigen leven en werken. Eigen bedrijf 'Donna Cursussen en Workshops' waarin ik zelf ontwikkelde cursussen geef en diverse consulten aanbied. Auteur van 5 boeken, waarvan 1 in het Engels. Op mijn andere website www.ma-donna.nl is ook veel informatie over mijn werk en visie te vinden.

Een reactie plaatsen