Contact en Info


Contact en Info om de mogelijkheden te bespreken

ContactVoor Contact en Info over de Osho Zen Tarot en Tao Orakel & I Tjing consulten, cursussen en workshops die ik geef, kun je contact met me opnemen. Je krijgt dan een levendiger en meer direct beeld van wie ik ben en hoe ik werk.
tel. 0626750740 of e mail.

De meeste activiteiten vinden plaats in Den Haag, 2591 XH Hongarenburg 270. Maar ook in andere steden geef ik les of consulten, bijvoorbeeld in Groningen. Als je een groepje belangstellenden hebt in je woonplaats, reis ik naar je toe voor een cursus of workshop. Neem contact op door me hierover te bellen of te mailen en dan maken we samen een aantrekkelijk plan.

Over Donna, contact en info

Drs. Donna van der Steeg is psychologe en ze laat zich daarnaast vooral inspireren door meditatie, waaronder de lectures van de Verlichte meester Osho. Ze heeft reviews geschreven over veel van Osho’s 700 boeken. Dit heeft geresulteerd in de uitgebreide website Osho Boeken-Besproken.

Contact en infoDonna werkt als docent ‘Psychologie en Coachen’, psychosociaal therapeute, tarotiste en meditatietrainster.
Op diverse plaatsen in Nederland geeft ze cursussen en workshops in vergroting van bewustwording via verschillende methodes. Een haar zeer geliefde methode is de Osho Zen Tarot. Hierover onder andere heeft ze ook verschillende boeken geschreven, 5 in totaal.
Het Rebelse leven van de Verlichte mysticus Osho heeft ze van dichtbij meegemaakt en ze neemt met liefde en overgave deel aan het Buddha field dat hij wereldwijd gecreëerd heeft. Verschillende aspecten van die ervaring komen tot uitdrukking in deze website Donna OZTarot.nl.

Grote dank gaat uit naar web-bouwer en web-master Adheera Westerman voor uitstekende coaching en onmisbare technische ondersteuning.

Routebeschrijving Den Haag

Met de Auto
Hongarenburg 270, 2591 XH Den Haag is een wooncomplex, op de hoek van de Hongarenburg en de Hofzichtlaan. Het zit vast aan een deel van Florence, dat echt op de hoek ligt. Er staat ‘Hof van Heden’ op de hoofdingang. In de hal aanbellen bij nummer 270. Je kunt de auto op het terrein van het complex zetten.

Met de Tram, lijn 6, richting Leidschendam
Margarethaland is de beste halte om uit te stappen en dan de straat oversteken, het korte stukje, niet de trambaan over dus.
Aan de overkant aangekomen rechtsaf gaan. Op de hoek zie je Florence, waar het wooncomplex aan vastzit, maar dan meer de Hongarenburg op. Er staat ‘Hof van Heden’ boven de ingang.

Met de Trein
Je kunt bij station Mariahoeve uitstappen. Het station uit, naar links. Dan steek je de drukke straat over, de Hofzichtlaan.
Aan de overkant blijf je op die straat, je gaat dan naar rechtsaf en vervolgens is het de 2e straat links, met aan weerskanten huizen. Op het flatgebouw staat: ‘Hof van Heden’ en het ligt meteen op de hoek. (het zit vast aan Florence).
Je kunt me zonodig bellen: 0626750740