Nieuwe Toepassingen voor de Osho Zen Tarot


Haal meer uit je kaarten!

Cover3
Als vervolg op het boek Coachen met de Osho Zen Tarot is dit nieuwe boek’Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’ voor de Osho Zen Tarot uitgekomen.

Review van Nieuwe Toepassingen voor de Osho Zen Tarot

drs. Donna van der Steeg

Als vervolg op het boek Coachen met de Osho Zen Tarot is dit nieuwe boek ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’ uitgekomen.

Er staan in totaal  4 onderdelen in, met daarin voor ieder onderdeel 6 uitgewerkte en geduide patronen,  Deze 4 onderdelen zijn:

  • Legpatronen voor individuele vragen en situaties
  • Legpatronen voor coaching
  • Relatie legpatronen
  • Patronen voor je spirituele ontwikkeling

Tussendoor staan verhalen en inzichten verwerkt. Het boek ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’ is een ware aanwinst om je verder in de Osho Zen Tarot te verdiepen en te bekwamen.
Een zuivere en eenduidige vraagstelling is belangrijk om een optimaal rendement van je Osho Zen Tarot kaarten te hebben. Daarnaast is de keuze van het juiste legpatroon belangrijk hiervoor. Dit boek ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’ biedt een schat aan mogelijkheden voor de diverse levens- en coachsituaties.

Voorop staat het werken met jezelf, voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast komen specifieke legpatronen voor coachen, voor relaties en voor je spirituele ontwikkeling aan bod.
De patronen worden, een voor een, door de auteur uitgelegd en in praktische situaties uitgevoerd. En op een harmonieuze manier staan Zen inzichten en verhelderende verhalen in de tekst gevlochten.
Op deze manier komt de rijkdom van de Osho Zen Tarot in volle glorie tot uiting. De oneindige mogelijkheden worden tastbaar en praktisch uitvoerbaar gemaakt. Veel inzichtrijke en genoeglijke uren bij het werken met de Osho Zen Tarot zullen het gevolg zijn aan de hand van het boek ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’.

Als een natuurlijk en waardig vervolg op ‘Coachen met de Osho Zen Tarot‘ is dit nieuwe boek ‘Nieuwe Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarottoepassingen voor de Osho Zen Tarot’ ontstaan.

Reacties op ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’

Het boek is een absolute aanrader voor mensen die meer uit hun Osho Zen Tarot deck willen halen. De reacties op het boek zijn erg positief. Verschillende mensen geven aan direct aan de slag te zijn gegaan met het leggen van de patronen. Anderen zeggen dat ze hun kaarten nu veel vaker te voorschijn halen om bepaalde levenssituaties in kaart te brengen. En het resultaat is verbluffend: de Osho Zen Tarot is trefzeker in het onthullen van je onbewuste drijfveren en het lichter maken van je leven.

Het boek is verkrijgbaar bij de auteur via dit e mail adres, prijs 19,- euro

Over de auteur van’Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’

drs. Donna van der Steeg is psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door meditatie, waaronder de lectures van de Verlichte meester Osho.

Ze werkt als docent Psychologie en Coachen, Psychosociaal therapeute, Tarotiste en Meditatietrainster. Op diverse plaatsen in Nederland geeft ze cursussen en workshops in vergroting van bewustwording via verschillende methodes.Een haar zeer geliefde methode is de Osho Zen Tarot. Ze heeft van daaruit het boek ‘Coachen met de Osho Zen Tarot geschreven‘.
Als een natuurlijk en waardig vervolg hierop is dit nieuwe boek ‘Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot’ ontstaan. Het is een absolute aanrader voor mensen die meer uit hun Osho Zen Tarot deck willen halen. De reacties op het boek zijn erg positief. Verschillende mensen geven aan direct aan de slag te zijn gegaan met het leggen van de patronen. Anderen zeggen dat ze hun kaarten nu veel vaker te voorschijn halen om bepaalde levenssituaties in kaart te brengen. En het resultaat is verbluffend: de Osho Zen Tarot is trefzeker in het onthullen van je onbewuste drijfveren en het lichter maken van je leven.