EIGENTIJDSE optie voor gestresste studenten


Osho Actieve Meditatie nu ook op Spotify

EIGENTIJDSE optie voor gestresste studenten: Osho’s Actieve Meditaties nu verkrijgbaar op SPOTIFY
STUDENTEN vallen bij bosjes uit met PSYCHISCHE PROBLEMEN…de noodklok wordt telkens harder geluid!
Burn-outs, concentratieproblemen en angstaanvallen: steeds meer studenten hebben psychische problemen. Hierdoor komen ze op de overvolle wachtlijst van de psychologen te staan. Dat meldt de Volkskrant die haar informatie van studentenhuisartsen verkregen heeft. https://nos.nl/op3/artikel/2246058-studenten-vallen-bij-bosjes-uit-met-psychische-problemen.html
Als één van de belangrijke oorzaken noemt men dat de eisen die die het studieleven aan studenten stelt, steeds hoger worden. Dat is een feit. Maar je kunt jezelf innerlijk sterker maken. De dag telkens beginnen met actieve meditatie, is daarom een goede optie.

Een tegenkracht

Door Osho Actieve meditatie te beoefenen, is het absoluut mogelijk om een geweldige tegenkracht te ontwikkelen.
Je laat je minder snel gek maken door wat men dagelijks allemaal van je eist. Osho’s actieve meditaties hebben een wetenschappelijke basis. En onderzoek heeft overtuigend uitgewezen, dat ze leiden tot vermindering van stress. En voor de toegankelijkheid is er een prettige ontwikkeling. Osho’s actieve meditaties zijn sinds kort via het eigen medium van de studenten beschikbaar, namelijk op Spotify. Open.Spotify.com. Voor een actieve tegenbeweging is er  actieve meditatie. Dus je als student handhaven ten opzichte van de hoge eisen van de maatschappij, staat nu niets meer in de weg.

Over Donna-admin

Psycholoog vanuit westerse scholing. Ontdekking van de 'Psychologie van de Boeddha's' onder inspiratie van de verlichte meester Osho. Meditatie is voor mij een must voor iedereen die wil groeien in bewustzijn. Het is de basis van mijn eigen leven en werken. Eigen bedrijf 'Donna Cursussen en Workshops' waarin ik zelf ontwikkelde cursussen geef en diverse consulten aanbied. Auteur van 5 boeken, waarvan 1 in het Engels. Op mijn andere website www.ma-donna.nl is ook veel informatie over mijn werk en visie te vinden.