Osho Zen Tarot weet je te pakken


Osho Zen Tarot als instrument voor verandering

Individualisering

Osho Zen Tarot weet je te pakken op weg naar individualisering. Spiritueel gezien is  individualisering een gegeven. En er is ook steeds meer vraag naar ‘alleen wonen’. De wachtlijsten voor een dergelijke unit is in de grote steden alsmaar aan het toenemen.

Osho Zen Tarot weet je te pakken

Alleen zijn is fundamenteel anders dan ‘eenzaam zijn’. Het heeft ook weinig te
maken met asociaal zijn. Echt alleen kunnen zijn, is een verworvenheid die je aan niemand kunt ontlenen dan aan jezelf. Het is de volledige bloei van het individu die onafhankelijk van anderen een blijmoedig leven kan leiden.Het mooie is dat het met mensen die goed alleen kunnen zijn, het ook erg prettig samenzijn is. Ze ervaren het samenzijn als een fijne afwisseling in het alleen zijn en daarom nemen ze dit niet snel voor lief.
Vooral de mens bij wie het individu-zijn zich manifesteert, kan zijn/haar verandering zelf inzetten. Je bent gewend om je eigen overwegingen toemaken en in je uppie je beslissingen te nemen. Mogelijk praat je er met vrienden over, maar de uiteindelijke keuze maak je zelf. De triomf om vanuit je eigen innerlijk je leven vorm te geven, voor je eigen keuzes te staan, is het mooiste wat er is. Zonder enige beperking kan wat er aan innerlijke mogelijkheden in je ligt, tot volledige bloei komen.

Osho Zen Tarot als Instrument voor Verandering

De Osho Zen Tarot kaarten zijn een perfect instrument bij het inzetten van je eigen verandering, omdat: Osho Zen Tarot weet je te pakken. Hoe kunnen 79 gekleurde afbeeldingen je iets te zeggen hebben over je leven? Welnu, het zijn weerspiegelingen bij wat zich bij alle mensen afspeelt, juist omdat ze mens zijn. De Grote Arcana, de 23 kaarten met de paarse vlakjes en de Romeinse cijfers, betreft onze diepliggende thema’s. De Kleine Arcana kaarten, bestaande uit 4 groepen al naar gelang het element, bevatten hints voor ons dagelijkse persoonlijke en sociale leven.

Osho Zen Tarot weet je te pakken: zij raakt je hart en je bewustzijnOsho Zen Tarot weet je te pakken

Van je levenskeuzes kun je niet alle facetten en de reikwijdte ervan voorzien.
Onbewuste factoren spelen een rol en zo wordt ’t een beetje een chaos. Door eindeloos te wikken en te wegen kom je niet verder. Er zijn hints nodig die je in je hart en je bewustzijn raken. Dat doen de afbeeldingen van de Osho Zen Tarot. De kleurrijke afbeeldingen brengen bij vrijwel ieder wat teweeg.
Telkens als ik een beslissing moet nemen, maakt een kaartlegging die lichter. Er is meer afstand tot de kwestie. Je bent dichter bij de ervaring wat je wel of niet moet doen. En op een gegeven moment ontvouwt zich de weg bij een bepaald issue zich voor je.

Als je de liOsho Zen Tarot weet je te pakkennks volgt, kun je meer informatie over mijn workshops en cursussen Osho Zen Tarot lezen. Deze agenda geeft aan op welke data en tijdstippen de verschillende activiteiten plaatsvinden. Ook voor de beschrijving van de Osho Zen Tarot consulten die ik aanbied en de Osho Zen Tarot boeken die ik geschreven heb, kun je de link gebruiken.

Boek ‘Coachen met de Osho Zen Tarot’

Het boek ‘Coachen met de Osho Zen Tarot’
is het door mij geschreven boek dat bij de Basis cursus Osho Zen Tarot hoort. Het is er in het Nederlands en ook in het Engels. lees meer 

De boeken kunnen bij mij, de auteur, drs. Donna van der Steeg gekocht worden via dit e mail adres.

Het boek ‘Nieuwe Toepassingen voor de Osho Zen Tarot’,

haal meer uit je kaarten! N.B. verkrijgbaar als Ebook

Osho Zen Tarot weet je te pakken

Osho Zen Tarot weet je te pakken: er zijn daarom ook Vervolgcursussen. Bij de twee Vervolgcursussen voor de Osho Zen Tarot die ik aanbied, wordt het boek ‘Nieuwe Toepassingen voor de Osho Zen Tarot gebruikt” Hierin staat een keur en variatie aan legpatronen die je voor verschillende levenssituaties kunt gebruiken. Elk patroon wordt gepresenteerd met een uitwerking. lees meer

 

Osho Zen Tarot weet je te pakkenIn 2017 verschenen: “Praktische hints voor de Osho Zen Tarot”

Dit nieuwe boek maakt het werken nog soepeler en plezieriger. Er wordenOsho Zen Tarot weet je te pakken nieuwe inzichten gepresenteerd waaruit blijkt dat de Osho Zen Tarot een doorgaand avontuur is. Sommige kaarten hebben door het werk in de praktijk extra betekenis of speciale nuances gekregen. Je zult verrast zijn dat er nog zoveel meer te ontdekken in in de Osho Zen Tarot. lees meer

De boeken kunnen bij mij, de auteur, drs. Donna van der Steeg gekocht worden via dit e mail adres.