OSHO ZEN TAROT en ANDERE CONSULTEN


Een prettig zetje naar meer visie en geluk

Er ontstaat inzicht en er ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden

Osho Zen Tarot en andere Consulten geven support omdat het leven is voortdurend in verandering. En ook wijzelf. Dat gebeurt, maar we zijn het ons niet altijd bewust …totdat er wrijvingen plaatsvinden. Alles loopt niet zo soepel als het zou kunnen gaan en ook mis je levensvreugde eOsho Zen Tarot en andere Consiltenn passie.

Osho Zen Tarot en andere Consulten zoals Tao Orakel & I Tjing

Een Osho Zen Tarot consult kan je ogen openen voor wat zich onbewust afspeelt. Bewustzijn is de sleutel tot verandering. Met bewust leven geeft vreugde en een diep levensgeluk.

Door middel van een Tao Orakel consult kun je zicht krijgen op welke dynamiek er op dit moment in je leven speelt. Inzicht in de elementen voegt daar een belangrijke dimensie aan toe. Door de methode van de klassieke I Tjing toe te passen via het werpen van de muntjes, ontdek je welke verandering er plaats kan vinden en hier optiemaal gebruik van maken.

Osho Zen Tarot en andere Consulten

Voor boeking van een consult: Bel: 0626750740 of mail: donna@ma-donna.nl   

Wanneer Osho Zen Tarot en andere Consulten

Voor het nemen van een consult of een behandeling hoef je je niet ziek te voelen. Healing betekent meer ‘heel worden’ dan je eerst was. En dat is een proces in ons leven dat oneindig doorgaat. Hoe meer je aan bod laat komen van jezelf, des te meer sta je in bloei en straalt dit ook op je omgeving af.

Het is voor mij een uitdaging om mensen op het spoor van de ontdekking van hun innerlijke mogelijkheden te zetten. Dat zijn er vrijwel altijd meer dan ze zelf denken. Het geeft vreugde om, op basis van eigen ontwikkeling en ervaring, aan te reiken hoe gelukkig een leven vanuit bewustzijn maakt.
De instrumenten die ik hanteer zoals actieve meditatie, Osho Zen Tarot, Tao Orakel & I Tjing kunnen bij consulten telkens uitstekend ingezet worden.