Basiscursus Osho Zen Tarot 23 en 30 April en 7 Mei ’23


Als je de Osho Zen Tarot Basiscursus wilt volgen, neem dan contact op. Nieuwe data: 23 en 30 April en 7 Mei ’23, 13. 15 – 16.45 uur in Den Haag

Inhoud van de Basiscursus

In de Basiscursus Osho Zen Tarot worden de basisbeginselen van het werken met de Osho Zen Tarot uitgelegd. Ook komen de afzonderlijke kaarten uitvoerig aan bod. Er wordt vooral praktisch gewerkt, waarbij je thuis de nodige voorbereiding doet. Zo kun je na de Basiscursus Osho Zen Tarot een aantal patronen leggen en interpreteren, al naar gelang de situatie. Het zijn onder andere: Ruit patroon, de Vliegende Vogel, Relatie legging en Tao relatiepatroon. Wat komt er onder andere aan de orde:

  • Grote Arcana kaarten, met details en symboliek
  • Kleine Arcana kaarten, met details en symboliek
  • Het stellen van een zuivere vraag
  • De brandbreedte van kaarten
  • Waneer gebruik je welk legpatroon
  • Legpatronen leren leggen en thuis verder werken
  • Interpretatie van legpatronen

In Den Haag kan de Basiscursus Osho Zen Tarot, bestaande uit 3 workshops, geboekt worden. Nieuwe data zijn: 23 en 30 April en 7 Mei ’23 in Den Haag. Neem hiervoor contact op. 

Je leert voor jezelf en voor anderen met de kaarten te werken. Alles vindt plaats met veel praktisch bezig zijn en in levendige uitwisseling. meer info Osho Zen Tarot Basiscursus

Bijbehorend boek bij de Basiscursus Osho Zen Tarot

Basiscursus Osho Zen TarotBij de Basiscursus Osho Zen Tarot hoort het boek “Coachen met de Osho Zen Tarot waarin de volgende thema’s aan de orde komen: Het stellen van een zinvolle vraag, de bandbreedte van kaarten, de levensstroming Zen, welke legpatronen je bij welke situaties gaat toepassen. Het boek geeft je een duidelijk steuntje in de rug als je voor jezelf en/of anderen de Osho Zen Tarot kaarten legt en interpreteert. De Osho Zen Tarot kaarten zijn gebaseerd op de Zen visie van Osho. Hij heeft het lichte, feestelijke en vrije van Zen in de wereld gebracht. Dit staat ook in het boek beschreven alsmede de excentrieke aanpak van de Zen meesters.
Zen is een levensstroming die absoluut up to date is en van groot belang voor de toekomt.