nieuw!Osho Zen Tarot Handboek


Osho Zen Tarot Handboek, opnieuw verkrijgbaar

Osho Zen Tarot tools en meerHet Osho Zen Tarot Handboek is in 2 versies verschenen. Het wordt nu echter niet meer bijgedrukt in die vorm. Maar het is voortaan wel verkrijgbaar als ‘print on demand’.

Inhoud Osho Zen Tarot Handboek

Het Osho Zen Tarot Handboek biedt een uitgebreide introductie tot de hier-en-nu aanpak van Zen. Deze aanpak voedt het inzicht dat het goed is bewuste uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan dan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeƫn, gebeurtenissen en houdingen nu.
Voortbouwend op het bekende Osho Zen Tarot kaartspel, kan de lezer hier verdiepende losse teksten vinden, zodat zij/hij het boek zo nu en dan ter hand kan nemen voor overdenking en meditatie. De teksten gaan dieper in op alle kaarten uit de Osho Zen Tarot, in totaal 79.
Deze kaartenset is al meer dan 20 jaar verkrijgbaar en is een eigentijdse en prachtige industriƫle verzameling tarotkaarten, met een beknopter begeleidende boekje dat los verkrijgbaar is. Het accent ligt bij Osho niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde, maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld: alleen-zijn, creativiteit en speelsheid.
Je hoeft niet zo heel veel te begrijpen van tarot en leggingen om van de Osho Zen Tarot en van dit boek te kunnen genieten.
Het boek bevat een kruistabel met verwijzingen naar de Rider-Waite en de Crowley Tarot. Verdere thema’s die aan bod komen zijn:

  • Het bijzondere van de Osho Zen Tarot kaarten
  • Waarom meditatie ondersteunend werkt
  • Over het voorspellen van de toekomst
  • Praktische tips voor het werken met de Osho ZenTarot
  • Overzicht Osho Zen Tarot – Rider Waite – Crowley

Print on Demand

Het waardevolle Osho Zen Tarot Handboek is nu verkrijgbaar als Print on Demand. je kunt het bestellen door contact met mij op te nemen, via e mail.
De kosten zijn 22,95 plus een klein bedrag voor porto.
Dan kun je naar hartelust je inzicht in de boeiende Osho Zen Tarotkaarten en de ledenstroming Zen verdiepen.
Er gaat een wereld voor je open als je merkt welke achtergrondverhalen achter de diverse Osho Zen Tarot kaarten schuil gaan. Het is een gelukkig feit dat de schat aan wijsheid in dit Osho Zen Tarot Handboek in het Nederlands beschikbaar is.